De Casa

Vanuit heel de wereld komen mensen naar de Casa. Het is een rustig genezingshuis, ontwikkeld opdat John of God en al zijn helpers hun werk zo goed mogelijk kunnen volbrengen. Het is gebouwd op een krachtplaats met een kristalrijke ondergrond. Diep onder de grond ligt een natuurlijke bron die naar een kleine waterval stroomt. Rond deze energetische plaats groeien veel kruiden die gebruikt worden in kruidencapsules. Deze worden soms voorgeschreven als behandeling. Men kan ze daar kopen.
De Casa ligt op een hoogvlakte, waarbij je een mooi uitzicht over de groene heuvels hebt.

In de Casa is iedereen welkom, ongeacht geloof of religieuze overtuiging.
In de Casa zijn plekjes voorzien waar men foto’s kan achterlaten van familieleden, vrienden of andere dierbaren.

Voorschriften in de casa

Er zijn een paar regels die iedereen in acht dient te houden.

Men vraagt om witte kleding te dragen, met niet teveel bloot.

In alle ruimtes van de Casa dient men stil te zijn. In de ontvangsthal wordt er wel gesproken.

Men raadt de mensen aan om een innerlijke stilte te houden en zich zoveel mogelijk te richten op de klacht of ziekte waarvoor men komt. Op die manier focust men zich op zichzelf en het doel waarvoor men komt.

Men vraagt om de ogen gesloten te houden, wanneer men een spirituele reiniging of operatie krijgt. Ook in de meditatieruimtes, vraagt men de ogen gesloten te houden.

Men vraagt om het liefst niemand aan te raken. Zo kan ieder zich concentreren op zijn eigen proces en kan dit gelijkmatig verlopen.

Men mag geen alcohol of drugs gebruiken gedurende de hele reis.

De behandeling

Er gebeuren zowel zichtbare als onzichtbare operaties. De zichtbare worden op video vastgelegd om de wereld te laten zien wat er gebeurt. De helpers zien jou als een hologram met verschillende lagen: spiritueel, emotioneel, fysiek, mentaal, energetisch, karma, ziels-niveau en eventuele vorige levens.

Sommige mensen ervaren directe verbeteringen. Bij anderen neemt een genezing tijd in beslag, afhankelijk van de ernst van de ziekte. Maar nog nooit is er iemand geweest wiens leven niet aanzienlijk is veranderd door deze buitengewone ervaring. Men ontvangt niet altijd wat men vraagt. Soms ontvangt men iets anders, dan waarvoor men gaat. Soms moet er ook eerst iets onderliggends genezen, alvorens het lichaam kan volgen.

Het wordt niet aangeraden om te stoppen met de medicatie die uw arts of specialist je heeft voorgeschreven.

Zie ook: Friends of the casa