Joao de Deus

“John of God” of “Joao de Deus” is zonder twijfel één van de meest krachtige genezers die vandaag leeft. Hij doet dit niet op eigen kracht. Zijn handelingen worden gestuurd door krachtige mensen die overleden zijn: artsen, chirurgen, psychologen en heiligen. Stuk voor stuk uitzonderlijke mensen die heel hun leven in dienst stonden van de innerlijke genezing van mensen. Zij ontwikkelden hierdoor een sterke geestelijke kracht. Ook na hun dood blijven zij voor zieke mensen zorgen; mensen die hulp nodig hebben op lichamelijk én geestelijk vlak. Ze doen dit via de handen van o.a. John of God. Door deze sterke kracht gebeuren er wonderbaarlijke genezingen. De voornaamste helper is de Heilige Ignacio de Loyola ; stichter van de orde der Jezuïeten. Ook Oswaldo Cruz, een beroemde dokter uit Brazilië die meer dan 100 jaar geleden de gele koorts uitroeide, komt ter hulp. Dokter Augusto De Almeida is een chirurg en spiritueel meester. Ook hij verleent zijn hulp. Zo zijn er nog vele anderen.

John of God is werkzaam in “de Casa” sinds 1970. Zo noemt men het oord waar hij verblijft. Doorheen deze jaren heeft hij miljoenen mensen geholpen. Hij heeft bijgedragen aan het herstel van mensen van allerlei ziektes waaronder aids, kanker, auto-immuunziekten, artritis, verwondingen door sport en ongelukken. John of God heeft ook invloed op allerlei emotionele problemen, zoals: verslavingen, depressies, schizofrenie en bipolaire stoornis. Iedere ziekte is te behandelen in de Casa, hoewel de resultaten kunnen verschillen. Zijn diensten zijn volledig gratis.

Het volgend citaat komt uit het boek:

“De genezer en zijn wonderen - het levensverhaal van Joao de Deus” van Robert Pellegrino-Estrich: „Zij zegt dat ze in honderden gevallen mensen genezen heeft van alcoholisme of een depressie. Ze deed dit door de verbonden geesten die deze problemen hadden, vrij te laten. Als echter de gastheer een alcoholicus was op het moment dat de geest bij hem kwam dan zal hij waarschijnlijk nog steeds alcoholicus zijn wanneer de geest hem verlaat.”

„Zulke geesten noemt men ’aarde gebonden’ omdat gedurende hun fysieke leven hun begeertes zo sterk waren dat het verslavend was. De verslaafde persoonlijkheid, of het nu alcohol, drugs, sigaretten, seks, eten, geld of macht is, zal duidelijk meer geneigd zijn om te proberen zijn behoeftes na zijn dood op iedere mogelijke manier verder te bevredigen. Hij kan zelfs zo ver gaan, dat hij zich verbindt aan een persoon die overeenkomstige behoeftes heeft. Vandaar dat drugs-of alcoholverslaafden bijna zonder uitzondering, verdwaalde zielen aantrekken die zelf drugs- en alcohol verslaafd waren en daar nog steeds behoefte aan hebben.”

Zelf heb ik mogen ervaren, de verschillende keren dat ik in de Casa was, dat ik me steeds meer bevrijd voelde. Er werd iets weggenomen dat belastend was. Ik werd steeds lichter en tegelijkertijd sterker.