Nieuws

December 2018,

Hallo lieve allen,
Ik ben nu een paar dagen terug in Belgie na een bewogen reis naar John of God in Brazilië ! Velen van jullie werden al op de hoogte gesteld door de media. Ikzelf ben in Brazilië ook gebeld geweest door een journalist van een Belgische krant.  
Zoals wij allen weten is de media geen zuivere bron van informatie ! Deze wou ik graag te woord staan omdat ik bepaalde zaken toch in een ander daglicht wou zetten en ook wat meer duidelijkheid wou geven over de werking van de “CASA”.
Het nieuws kwam hard aan voor iedereen ginder en botste op veel ongeloof, zoveel miljoenen mensen genezen, zo’n toegewijd iemand die zijn leven geeft om de mensen te helpen. Wat is er aan de hand !!
Joao zelf heeft met liefde iedereen toegesproken in de mainhall met de woorden dat "Jesus ook onschuldig was en dat hij zijn leven gegeven heeft voor de mensheid, ik ben een strijder van het licht en liefde en ga dit ook blijven doen"! Een vlaag van energie vloog door de ruimtes en tranen rolden over de gezichten van vele aanwezigen. Toen is Joao vertrokken uit de Casa richting familie later belande hij in de gevangenis. De aanwezige cameraploegen werden uitgenodigd om door de meditatieruimten ( weliswaar zonder camera, dit om de energie niet te verstoren ) te gaan en de energie van LIEFDE te ervaren. Ook onder hun waren er die in tranen uitbarsten door deze mooie energie. Dit is wat wij ook moeten doen, in liefde blijven, in vertrouwen blijven in deze turbulente tijden waarin duisternis steeds weer toeslaat. Maar de kracht van het licht blijft en dit is ook zo voelbaar daar in de Casa. Zonder medium Joao gaat het werk gewoon door, de entiteiten waarmee Joao samenwerkt blijven gewoon doorwerken. Mensen uit mijn groep en anderen uit het hotel ontvingen gewoon hun interventie. Zo mooi om dit alles mee te maken. Mijn eerste reis naar de Casa in 2015 was Joao er zelf ook niet en heb ik mijn genezing ook mogen ontvangen. Dit alles geeft mij de kracht om door te gaan om reizen te begeleiden naar de Casa. Nieuwe data’s verschijnen in kort op de website.
Ik wens jullie alvast heel liefdevolle feestdagen!


April 2019 Wij zijn nu bijna 2 weekjes terug van onze reis naar de “Casa”. Ditmaal ben ik er naar toe gegaan met mijn partner. Graag wil ik jullie op de hoogte houden hoe alles ginder verloopt. Ik krijg regelmatig informatie binnen via social media maar ik verkies toch liever om de situatie persoonlijk te gaan bekijken. Het dorpje en de hotels zijn veel rustiger, dit omdat de Brazilianen wegblijven. Zij zijn andere genezende mediums aan het bezoeken. In deze regio zouden er nog vele anderen zitten. De mensen die nu nog naar de Casa komen zijn voor 90% buitenlanders. Joao zelf is opgenomen in het ziekenhuis, de 4 maanden cel hebben hun sporen achter gelaten op zijn fysieke conditie. Als zijn conditie beter is mag hij thuis verder herstellen bij zijn familie. Wat me ginder opviel omwille van het verminderd aantal bezoekers is dat er geen angst te zien was bij de mensen die toch wel financieel afhankelijk zijn van de “Casa”. Mensen met winkeltjes, hotel, gidsen… Allen vertoonden rust en vertrouwen. Dat gevoel heb ik namelijk ook, dat alles goed komt ginder. Met of zonder medium Joao. De energie zal daar altijd aanwezig zijn en de entiteiten werken gewoon door. Ik heb velen een interventie zien krijgen en heb zelf ook één mogen ontvangen, totaal onverwacht. Op zondag tijdens het zingen werd het me teveel, heb me afgezonderd en ben op een bankje in tuin gaan liggen. 2 energiegolven stroomden beginnend van mijn kruin door heel mijn lichaam. Toen wist ik het zeker, dit is mijn interventie. Wat deze interventie voor mij zal betekenen in de toekomst weet ik niet maar ik voel me diep en sterk verbonden met mezelf op dit ogenblik. Ik voel een enorme kracht aanwezig. Zoo heerlijk om dit alles te mogen voelen. De energie in de meditatieruimte is puur, mooier, zachter en tegelijk sterker aanwezig. Na enkele ademhalingen voel je een rustige energie over je heen komen en enkele minuten later zit je in een diepe meditatie. Het werk dat hier verricht wordt is energetisch zo belangrijk voor ons en voor anderen die hier voor hulp komen.